Close

+145 389 94 46 info@kvdv-technics.be

Industriële Ekektriciteit

In elke industriële tak is het beperken van het elektrisch verbruik, zonder het veroorzaken van capaciteitsverlies, van het allergrootste belang. KVDV Technics helpt u om een optimale elektrische installatie te bewerkstelligen en dit van conceptuele projectwerking tot thermische optimalisatie van bestaande elektrische installaties. Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de modernste en meest vooruitstrevende technologieën, zodat de resultaten steeds uw verwachtingen zullen overtreffen.

Elektrotechniek

KVDV Technics heeft een ruime ervaring op het vlak van elektrotechniek voor huishoudelijke installaties. Hierbij staan wij niet alleen staan voor kwaliteit en service, maar zorgen we er ook steeds voor de grootst mogelijke meerwaarde te brengen. Hoe? Door ons niet enkel te beperken tot een naadloze installatie, maar ook te zoeken naar een maximale toename van uw comfort en een zo groot mogelijke besparing te realiseren in uw verbruik. Zo helpen wij onze klanten zowel economisch als ecologisch een aanzienlijk verschil te realiseren.

Domotica

Al geruime tijd is Domotica de trend bij uitstek wanneer het gaat om het bouwen of verbouwen van een woning. Eenvoudig te begrijpen, wanneer u denkt aan de toename in comfort die u hiermee kn realiseren binnen uw woning of bedrijfspand. Al jaren spitst KVDV Technics zich toe op het realiseren van zowel de meest eenvoudige thuisoplossingen als op de implementatie van complexe industriële installaties. Het spreekt voor zich dat hierbij enkel gebruik wordt gemaakt van KNX materialen, niet voor niets dé standaard in gebouwautomatisering. Benieuwd hoe wij uw woon- of werkcomfort kunnen optimaliseren?

Verlichting

Bij het bouwen van een woning, kantoor of winkelruimte is het plaatsen van de juiste en voldoende verlichting één van de belangrijkste beslissingen die een eigenaar dient te maken. Vaak is het na de werkzaamheden immers allesbehalve vanzelfsprekend om extra lichtpunten en de bijbehorende bekabeling te voorzien. Met behulp van een complete lichtstudie zorgt KVDV Technics dat u ook op dit vlak de juiste beslissingen kan nemen. Natuurlijk helpen wij u ook graag verder bij de realisatie van uw verlichtingsinstallaties, hoe eenvoudig of complex ook, uw onderhoudswerken of de relighting van uw gebouw(en).

Netwerkbekabeling

Op het vlak van netwerkbekabeling heeft KVDV Technics u heel wat te bieden. Niet alleen zorgen wij voor een naadloze bekabeling van uw gebouwen, zowel in koper als glasvezel, wij staan ook met plezier in voor het testen van bestaande netwerken, inclusief afleveren van testrapporten en certificaten. Ook op het vlak van actieve apparatuur (routers, switches) en de uitbouw van uw draadloze netwerk staan wij u graag met raad en daad bij. U wenst uw klanten of werknemers in uw kantoor of zaak een perfecte Wi-Fi ontvangst te kunnen bieden? U wilt ervoor zorgen dat tijdens het genieten van een zonovergoten dag op uw terras of in uw tuin de smartphone naar hartenlust via de smartphone of tablet kan worden gesurft? Of hebt u eenvoudigweg nood aan een (tijdelijke) draadloze netwerkverbinding tussen 2 punten? Wat u vraag ook mag zijn, op KVDV Technics kunt u rekenen!

HVAC

Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf is KVDV technics eveneens de aangewezen partner waar het verwarming, ventilatie of air conditioning aangaat. U zoekt een kwalitatieve installateur voor de plaatsing van een warmtepomp voor de verwarming/koeling van uw kantoor? U zoekt een bedreven partner met expertise in het voorzien van koeling in serverrooms? Dan is KVDV Technics contacteren alvast een goede eerste stap voor het welslagen van uw project! Het spreekt voor zich dat wij u graag verder helpen met de implementatie van HVAC regeltechnieken in uw domotica installatie.